29 d’ag. 2008

Freud, mestre de mestres

Al maig, una obra de Lucien Freud es venia a Christie's per 33,6 milions d'euros i es convertia en l'obra d'un pintor viu més cara pagada mai.

Més enllà de les quantitats, des d'aquest blog vull retre homenatge a un pintor que, després del camí esgotat per els Rothko, Kandinsky, Malevitch, etc. demostra que l'art no s'acaba, que es poden obrir infines noves vies més enllà de l'abstracció o de la figuració clàssica. William Feaver, un anglès amic de l'artista i director de l'exposició feta per l'autor al Correr de Venècia, define a Freud com "un pintor d'expressió poderosa que es concentra en la realitat, en allò que hauríem de veure, i no en allò que veïem". Freud capta i plasma el més autèntic dels seus models.
Podeu trobar més i imatges de la seva obra a Artchive.

Buff!!

La web de gadgets find me a gift ens proposa un regal molt a tenir en compte per a les properes olimpiades o qualsevol altre event esportiu-televisiu: l'esposa inflable.
Es tracta d'una nina inflable que no serveix per fer sexe (com les esposes de veritat) però que a canvi, i sempre segons el fabricant, promet:
- Silenci absolut
- No gastar diners
- Tenir la tapa del vàter sempre aixecada (només la tapa)
- No trencar el coxte

i jo afegiria:

- No vol anar a l'Ikea
- No vol anar al Zara
- No vol anar al Women's Secret
- etc, etc, etc.

Us deixo la fotografia:

Bazar de Otoño. Barrett M107.

Ahora que llega el otoño, los fabricantes lazan al mercado nuevos y divertidos gadgets con los que combatir estos meses que a mi se me antojan como los más deprimentes (sólo el intervalo que va de septiembre a julio).
Barrett nos presenta su rifle de precisión M107 , que hará las delicias de grandes y pequeños y con el que ajustar las cuentas será más que nunca, un juego de niños.

La criatura dispara balas del calibre 50. a 853 m/s y pesa unos reconfortantes 12,9 Kgs. Para que podais tomar medidas, es efectivo hasta 1800m metros.
En la página del fabricante teneis precios y más detalles. Yo sólo os dejo un video educativo:

Regreso desde el infierno

Os he tenido abandonados. Han sido unos meses terribles pero el blog vuelve a estar en marcha. Os pido disculpas. En Mayo marche al reino de Bhutan a estudiar la reproducción de la Tortuga Boba (peperus turtilius) en su hábitat.
Desgraciadamente (como vereis) conocí a un príncipe de la región que me invitó a su palacio a tomar unas tapas:

El hombre me invitó a un plato tradicional de dudoso gusto, criadillas de yak. Lo cierto es que me lo comí todo menos a su hija, que se sentaba a mi vera. Por lo visto, en Bhutan es tradición corresponder a una invitación haciendole un bukake a la hija del anfitrión.
Esta falta de formación antropológica me ha llevado tres meses a una prisión. En las duchas, un pobre hombre que no veía bie me pidió que le recogiera el jabón, pero esa ya es otra historia:

Bueno, el caso es que volvemos a estar "on the road".