5 de set. 2007

TARDOR, PENA DE MORT = VIDA

Arriba la tardor, i amb ella, arribarà un dels moments àlgids de la grotesca realitat espanyola. En un renovat atac d'hipocresia, les cadenes de televisió que ofereixen les curses de braus denunciaran la fi de la temporada de caça i el brutal assassinat de milers de gossos caçadors.
Aquest col·lectiu de rates il·letrades, aquests caçadors que representen l'espanya d'atapuerca, de la violència, de la incultura, tornaran a cel·lebrar les seves malifetes sense cap càstig.
Després d'assassinar els seus fidels amics, i "AHITOS" de sang i vi barat, tornaran a casa a violar les seves filles o maltractar les seves dones.
Des d'aquí, des dels darrers corpuscles de civilitzacio hem de demanar al govern que actuï d'immediat contra aquesta enfermetat que amenaça encomanar-se a la resta de la península.
Aquests subhumans mereixen la pena de mort immediata i sense judici. Pena de mort que serà de vida pels milers d'animals que, amb tota seguretat tenen més ànima i intel·ligència que aquests "untermenschen".
En aquests temps de lluita contra el canvi climàtic, l'extirpació d'aquest càncer social ha de servir per compensar a la natura per part del dolor causat.
Eliminar-los en càmeres de gas i transformar-los després en compostatge per les plantes és un final massa indulgent que no mereixen però que la nostra benevolència els ha d'oferir.
Ningú no troba a faltar un abcés en un cos sa, i ningú, ni les seves famílies, trobarà a faltar aquests no-res.